Kropsbehandling

Rigtig mange mennesker lever i en hverdag, hvor de mere overlever end lever!! Der er så mange derude, der oplever, at deres hverdag er fyldt med træthed og tristhed. Så mange går rundt med en træls følelse af, at de ikke slår til, eller at de burde gøre noget helt andet – men tør ikke eller orker ikke at ændre på det!

Og når du ikke ændrer på tingene, så du lever i overensstemmelse med det dit hjerte ønsker, så er det at livet bliver til ren overlevelse, og det er også her, der kan opstå ubalancer og sygdomme, fordi kroppen prøver at råbe dig op.

 

 

En kropsbehandling er en sammenblanding af alle de bedste alternative behandlingsformer, jeg bruger teknikker indenfor zoneterapi, akupressur, kraniosakral terapi, EFT, cupping, meridianbanemassage, vejrtrækning, og bevægelse.

Jeg bruger rigtig meget min intuition til at sammensætte den perfekte behandling til dig, og sammen kommer vi ind til kernen af din problemstilling og hvad der kan hjælpe dig bedst muligt videre.

En behandling kan derfor se helt forskellig ud fra gang til gang, da det vil være forskelligt hvad den enkelte, kroppen og sindet har brug for. En kropsbehandling kan afhjælpe en lang række problemer, det kan f.eks være

  • Lændeproblemer
  • Spændingshovedpine
  • Søvnproblemer
  • Udbrændthed
  • Stress
  • Tristhed

En kropsbehandling vil efterlade dig med ro i krop og sind, og give dig fornyet mod på at møde verden og de udfordringer den indeholder. Livet handler ikke om, ikke at møde modstand, men at lære at tackle modstanden på den mest hensigtsmæssige måde. Samt at lære, at lytte til din krop, dit hjerte og finde modet til at turde leve det liv du ønsker.

En behandling varer 45 min

Pris for Kropsbehandling
  • Behandling: kr 450,-
  • Klippekort til 3 behandlinger: kr. 1100,- (rabat: kr. 250,-)
  • Klippekort til 5 behandlinger: kr. 1800,- (rabat: kr. 450,-én gratis behandling))
Betaling

Der kan betales kontant eller med MobilePay. 

*Der kan ikke betales med dankort.

Du kan også hjemmefra overføre beløb og medbringe kvittering for betalingen.

Reg. nr. 2270

Konto nr. 6899137025

Book en tid

Kontakt mig

Du kan nemt få kontakt til mig, hvis du har spørgsmål til behandlinger eller andet. 

Eva Raguse er Ergoterapeut i Sønderborg

Hvis du vil være viis, så sæt dig ned og lyt. #EVARAGUSE

CVR: 39362767

Kontakt

eva.raguse@gmail.com
+45 23 81 56 85

Adresse

Grundtvigsparken 7,
6400 Sønderborg