Hvem er jeg

Jeg hedder Eva. Jeg er 34 år, og bor med min søn i Sønderborg.

Har en dejlig kæreste og 3 skønne bonusbørn.

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2008 og sidenhen Holistisk energiterapeut ved Katrine Birk i oktober 2017 samt ”tryk og glad certificeret baby og børnebehandler i april 2018.

I Sønderborg, i mit private hjem, har jeg klinik, hvor jeg modtager børn og voksne til behandling.

Jeg er af den overbevisning, at vores smukke kloge kroppe et langt stykke hen af vejen er selvhelbredende, men at der opstår ubalancer og sygdom når vi ikke lytter til kroppens signaler. Krop og psyke hænger uløseligt sammen i min verden og livsfilosof, så når kroppen larmer, og du f.eks har ondt i ryggen, nakkespændinger, eksem eller lignende, så er det kroppen, der forsøger at råbe dig op, at der er noget der skal kigges på.

Jeg har rigtig meget på hjerte, omkring livsstil og vores måde at være i verden på, jeg gerne vil have udbredt.

Især mærker jeg, at det her med selvaccept og selvkærlighed er så vigtigt et emne.  Der er så meget tendens til at vi er alt for hårde ved os selv, i stedet for at møde os selv fra et kærligt sted med accept. Du er altid god nok, og du gør det altid godt nok.