Holistisk tilgang

Jeg tror på, at krop og psyke hænger uløseligt samme, så når kroppen larmer, og du f.eks. har ondt i ryggen, nakkespændinger, eksem eller lignende, så er det kroppen, der forsøger at råbe dig op om, at der er noget der ikke fungerer. 

Læs mere om dette længere nede på siden.

Hvem er jeg?

Mit navn er Eva Raguse. Jeg er 37 år, og bor i Sønderborg med min kæreste og min søn på 11 år. Derudover har jeg 3 dejlige bonusbørn.

Jeg har haft praksis siden 2018, sideløbende med at jeg har arbejdet som ergoterapeut på Åbenrå eller Sønderborg sygehus.

I 2008 blev jeg uddannet ergoterapeut og sidenhen Holistisk energiterapeut ved Katrine Birk i oktober 2017 samt ”tryk og glad certificeret baby og børnebehandler i april 2018.

Eva Raguse er Ergoterapeut i Sønderborg

Selvkærlighed

Jeg har en særlig forkærlighed for sammenhængen mellem krop og følelser. Sammenhængen er uadskillelig og vi kommer ikke uden om, at hvis vi føler noget, så påvirker det også vores krop, og uforløste følelser, kan sætte sig som ubalancer og sygdom.

En af mine vigtigste opgaver når du kommer i min klinik, og det jeg går allermest op i er at få dig til at lande i dig selv, få ro på dit nervesystem, så du kan begynde at lytte og mærke dig selv igen. Mærke hvad DU har brug for. Hvis du i en lang periode ikke har lyttet til dig selv, hvilket ofte kan ske, fordi vi tror at vi skal leve på en bestemt måde, være på en bestemt måde for at blive accepteret og elsket.

Det kræver ro og tid at komme tilbage til den tilstand, hvor du rent faktisk kan mærke og handle på det du har brug for. Derefter vil det være lettere for dig at afkode hvad din krop fortæller dig, og få svar på:

 • Hvor er det du ikke lytter?
 • Hvad er det din krop gerne vil fortælle dig?
 • Hvad skal du begynde at handle mere på?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive.

Jeg glæder mig til at se dig! <3

  Hvis du vil være viis, så sæt dig ned og lyt. #EVARAGUSE

  CVR: 39362767

  Kontakt

  eva.raguse@gmail.com
  +45 23 81 56 85

  Adresse

  Grundtvigsparken 7,
  6400 Sønderborg