Behandlinger

Healing session

Giv dig selv, din krop og din mentale helse de bedste forudsætninger for at forløse følelser, spændinger og evt. blokeringer, der ikke længere gavner dig, med en kærlig og blid healing session, der renser og booster dig med ny energi.

Læs mere

Cupping

Giv dig selv, din krop og din hud de bedste forudsætninger for at afgifte og afspænde med en effektiv cupping behandling, som kan afhjælpe spændingshovedpine og nakkespændinger, øge blodcirkulation samt rense bindevævet for affaldsstoffer.

Læs mere

Øreakupunktur

Øret er som et mikrosystem over din krop, og du kan derfor med øreakupunktur behandle rigtig mange ubalancer. Behandlingen kan enten stå alene eller være et supplement til anden behandling.

Læs mere

Kropsbehandling

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at slippe fysiske og mentale blokeringer med en blid og afbalancerende kropsbehandling, der kan afhjælpe smerter, søvnproblemer, hovedpine, stress og hormonelle udfordringer.

Læs mere

akupressur

Baby & børne behandling

Giv din baby eller dit barn de bedste forudsætninger for at trives med en tryg og blid behandling, som kan afhjælpe blandt andet søvnproblemer, kolik og maveproblemer, uro, eksem, mellemørebetændelse, angst og manglende selvtillid.

Tryg & Glad workshop

Jeg afholder rigtig gerne en workshop, hvor jeg lærer dig hvordan du kan hjemmebehandle dit barn med zoneterapi og akupressur. Du er meget velkommen til også at kontakte mig, hvis du ønsker en workshop, måske i din mødregruppe, eller måske det er noget for dig der er dagplejer.

akupressur

Hvis du vil være viis, så sæt dig ned og lyt. #EVARAGUSE

CVR: 39362767

Kontakt

eva.raguse@gmail.com
+45 23 81 56 85

Adresse

Grundtvigsparken 7,
6400 Sønderborg